Marketing – Saradnja sa Cyber Bosankom

saradnja sa cyber bosankom

Više od 10 godina se bavim pisanjem za internet – na blogu, portalima i web stranicama. Osim pisanja za web stranice, godinama se bavim komunikacijom na društvenim mrežama i uopšte komunikacijom na internetu.

Marketing na društvenim mrežama mi je uža specijalnost – od kreiranja strategija za komuniciranje za internetu, do osmišljavanja statusa za pojedine društvene mreže, pa čak i njihovog vizuelnog oblikovanja – do samog provođenja komunikacije, odgovaranja na pitanja i komentare. Radim sve – jer je u stvari komunikacija na internetu upravo to – sve.

Još jedna stvar koju volim i puno radim je pisanje za web stranice i kreiranje sadržaja za web stranice. Najviše sam tome i posvećena, jer od 2009. godine pišem blog Cyber Bosanka, a tokom godina sam pisala i za razne druge portale.

Napisala sam i 2 e-knjige koje možete vidjeti i besplatno preuzeti na blogu ovdje.Sadržaj za vašu web stranicu, sadržaj za katalog ili e-book

Ako vam treba neko ko će pisati za vas – ako vam treba kvalitetan sadržaj za vašu web stranicu, sadržaj koji će čitaoci razumjeti i sadržaj koji će dovoditi čitaoce na vaš web – javite mi se.

Tu sam i ako vam treba neko ko će osmisliti sadržaj za vaše kataloge ili e-knjigu koju želite ponuditi svojim čitaocima. I ne samo da mogu napisati tekstove – sama radim i kompletan dizajn kataloga ili e-knjiga.Obuka za pisanje poslovnog bloga ili obuka za korištenje društvenih mreža i komunikacije na internetu

Možda biste voljeli sami kreirati svoju komunikaciju ili pisati poslovni blog, ali ne znate odakle da krenete i treba vam neko ko će vas usmjeriti i ko će vas naučiti osnovne stvari?

U proteklom periodu sam već na blogu podijelila dosta svojih znanja u tekstovima ili e-knjigama. Međutim – neko više voli komunikaciju 1 na 1 i postavljanje pitanja. I u tom slučaju nema problema.

Dostupna sam i za konsultacije na temu pokretanja bloga i poslovnog bloga, te po pitanju komunikacije na internetu – od kreiranja strategije do njene realizacije. Konsultacije mogu biti online, a u zavisnosti od lokacije i uživo. Slobodno mi se javite da se dogovorimo.Želite reklamu ili tekst na blogu Cyber Bosanka?

Naravno, za kraj sam ostavila ono što jeste moj osnovni posao – pisanje na ovom blogu. Međutim, moram naglasiti da ja ne radim klasičan marketing i nije mi cilj da vam samo prodam oglasni prostor.

Umjesto toga, mogu vam ponuditi native advertising, content marketing ili product placement, kako god želite to nazvati.

To znači da mogu uraditi priču u kojoj će vaš brend ili proizvod biti prisutan, a ujedno će to biti priča koja će biti zanimljiva ili korisna čitaocima.

U njoj se vaš brend može pojaviti i kao sponzor priče, zato što želi da ona bude ispričana i zato što dijeli vrijednosti koje se u njoj spominju. Takvu priču možemo zajedno osmisliti, jer sve što radim ima cilj da budemo zadovoljni svi – i vi, i ja, ali i moji čitaoci.

Priče su brendirane fotografijama i grafikom.

Ono što je još važno – takav tekst naplaćujem prema broju čitanja.

Tekst izrađujem u dogovoru sa vama, a obim cijena/čitanja je sljedeći: Izrada teksta košta 150 KM. U zavisnosti koliki broj ljudi želite da ga pročita, svaki jedinstveni posjetilac se tarifira po 0,025 KM. Tekst se plasira sve dok ne ostvari ciljani broj čitanja, a dalji porast ne naplaćujem naknadno.

Napomena: Uvijek postoji mogućnost kreiranja posebne rubrike ili projekta kojem biste bili sponzor, poput projekta “BH ljudi” ili #čitajsamnom, sve u zavisnosti od onog što vama treba.

Želite da ja ispričam vašu priču?

Javite mi se na mail: hanakazazovic (@) gmail.com
X