Želite podržati Cyber Bosanka blog?

 

Ćao svima :)

Ako vam se dopada moj rad i želite ga podržati donacijom,

to možete učiniti putem PayPal-aiznosom po želji.Ukoliko želite postaviti automatski mjesečni doprinos putem PayPala, to možete učiniti klikom na neki od banera ispod.
Još jedan od načina da podržite moj rad je angažovanjem za “stvari” koje vama trebaju.
Sadržaj za vašu web stranicu, sadržaj za katalog ili e-book

Ako vam treba neko ko će pisati za vas – ako vam treba kvalitetan sadržaj za vašu web stranicu, sadržaj koji će čitaoci razumjeti i sadržaj koji će dovoditi čitaoce na vaš web – javite mi se.

Tu sam i ako vam treba neko ko će osmisliti sadržaj za vaše kataloge ili e-knjigu koju želite ponuditi svojim čitaocima. I ne samo da mogu napisati tekstove – sama radim i kompletan dizajn kataloga ili e-knjiga.Obuka za pisanje poslovnog bloga ili obuka za korištenje društvenih mreža i komunikacije na internetu

Možda biste voljeli sami kreirati svoju komunikaciju ili pisati poslovni blog, ali ne znate odakle da krenete i treba vam neko ko će vas usmjeriti i ko će vas naučiti osnovne stvari?

U proteklom periodu sam već na blogu podijelila dosta svojih znanja u tekstovima ili e-knjigama. Međutim – neko više voli komunikaciju 1 na 1 i postavljanje pitanja. I u tom slučaju nema problema.

Dostupna sam i za konsultacije na temu pokretanja bloga i poslovnog bloga, te po pitanju komunikacije na internetu – od kreiranja strategije do njene realizacije. Konsultacije mogu biti online, a u zavisnosti od lokacije i uživo. Slobodno mi se javite da se dogovorimo.

Moj e-mail je: hanakazazovic (@) gmail.com
X