Usluge

Zdravo. Zovem se Hana Kazazović. Više o meni možete saznati na stranici – O meni. Tu je i moj portfolio i šta sam sve do sada radila.

Ja sam savjetnica za online komunikaciju i digitalni marketing. Pored toga se bavim i kreiranjem sadržaja za internet – web stranice, blogove i društvene mreže, te pisanjem vlastitog bloga.

Kako vam mogu pomoći?

Content management – pisanje i upravljanje sadržajima za web stranice i društvene mreže

Treba vam sadržaj za web stranicu, društvene mreže, katalog ili e-book?

Ako vam treba kvalitetan sadržaj za vašu web stranicu, onaj koji će čitaoci razumjeti i koji će dovoditi čitaoce na vaš web – javite mi se.

Tu sam i ako vam treba neko ko će osmisliti sadržaj za vaše društvene mreže, kataloge ili e-knjigu koju želite ponuditi svojim čitaocima.

Ako ste iz svijeta marketinga, sigurno ste već čuli za frazu “Content is king”. I bez obzira što se ova fraza možda i prečesto koristi, suština je da je ona istinita.

Sadržaj je zaista važan.

I priče koje pričate imaju moć.

Mogu promijeniti stavove ljudima, inspirisati ih i pokrenuti na akciju.

Ono gdje ste vi možda zapeli jeste dilema kakav sadržaj napraviti da ima efekta za vaše poslovanje.

Možda se pitate:
  • Zašto uopšte pisati blog ili tekstove na web stranicama? Ima ih previše na internetu i niko to ne čita.
  • Kako napraviti sav taj sadržaj? Nemam vremena ni za postojeće obaveze.
  • Želim zaposliti nekoga da mi pomogne oko toga, ali ne znam kako?
  • Još uvijek imam dilemu oko toga hoće li to pomoći onom što radim.
  • Znam da je sadržaj važan, ali ne mogu ga ja pisati. Pomozite!

Sve su ovo dobra pitanja i dileme.

Zato vam treba stručnjak – savjetnik – a to je nešto gdje vam ja mogu pomoći.

Kreiranje sadržaja za vaša online predstavljanja – na web stranicama, blogovima ili društvenim mrežama je nešto što radim najbolje i imam dugogodišnje iskustvo u tome.

Mogu vam pomoći da nađemo najbolji i najefikasniji način da svoju priču ispričate javnostima.

Kako vam mogu pomoći?

PLANIRANJE

Nije dovoljno znati da vam treba sadržaj da privučete potencijalne klijente i kupce. Morate znati i koje su najbolje teme koje treba pokriti, te odrediti koja je optimalna strategija njegovog objavljivanja, uzimajući u obzir vrijeme, sredinu i lokaciju. Sve ovo ne uključuje vrijeme provedeno u pisanju i kreiranju sadržaja. A možete pustiti mene da obradim sve te pojedinosti za vas, tako da se vi možete posvetiti onom u čemu ste najbolji – vođenju poslovanja.

KREIRANJE SADRŽAJA

Vaš sadržaj bi trebao dovesti do toga da publika koju ciljate kaže “Wow, želim ovo pročitati!”

Riječi imaju moć. Mogu navesti ljude da se osjećaju na određeni način i ono što je još važnije – da poduzmu akciju. Mogu vam pomoći da kreirate sadržaj koji će upravo to raditi, tako što ćemo ga sami napraviti.

PROMOCIJA SADRŽAJA

Ako se odličan sadržaj nalazi na web stranici koju niko ne posjećuje – on više nije tako sjajan. Moj zadatak je ne samo da vam isporučim dobro napisane tekstove ili e-knjige, već i da vam napravim i pojednostavljenu strategiju distribucije koja će osigurati da vaš sadržaj vide pravi ljudi. Možete biti sigurni da će svi vaši sadržaji biti prilagođeni pretraživačima, kupcima i potpuno kreirani za vašu publiku.

Želite ispričati vaše priče ostatku svijeta?

JAVITE MI SE!

Obuka – predavanja

Obuka za pisanje bloga (poslovnog ili ličnog), korištenje društvenih mreža i komunikaciju na internetu

Možda biste voljeli sami kreirati svoju komunikaciju ili pisati blog, ali ne znate odakle da krenete i treba vam neko ko će vas usmjeriti i naučiti osnovne stvari?

U proteklom periodu sam već na blogu podijelila dosta svojih znanja u tekstovima ili e-knjigama. Održala sam i nekoliko obuka/predavanja za pisanje bloga. Međutim – neko više voli komunikaciju 1 na 1 i postavljanje pitanja. I u tom slučaju nema problema.

SAVJETOVANJE

Želite ispričati svoju priču – o sebi ili onome što radite, o svojim proizvodima i kompaniji, a ne znate kako?

Mogu vam pomoći u pronalaženju najboljeg načina za to. Dostupna sam i za konsultacije o vašim projektima, te po pitanju komunikacije na internetu – od kreiranja strategije do njene realizacije. Konsultacije mogu biti online, a u zavisnosti od lokacije i uživo. Slobodno mi se javite da se dogovorimo.

Ukoliko imate prijedlog za saradnju ili pitanje u vezi sa mojim uslugama, kontaktirajte me putem e-maila – hanakazazovic (@) gmail.com