Želite saradnju sa mnom?

2009. godine sam počela pisati blog o svemu što me zanima – zato što volim da pišem. Tako sam postala blogerka.

Za vrijeme tog putovanja, prepoznala sam da je komunikacija nešto što me posebno zanima. Mnogi ne znaju kako ispričati svoju priču. A u suštini, ako ne znate iskomunicirati šta želite, šta vam smeta ili šta biste voljeli – uvijek ćete imati problem. Ja sam ga imala još kao mala i znam koliko to može biti frustrirajuće.

Zato je komunikacija postala moje polje interesovanja. Uživam u pronalaženju načina za pričanje dobrih i važnih priča. I uživam pomažući drugima da bolje komuniciraju, bez obzira da li su u pitanju pojedinci ili kompanije.

Kako vam mogu pomoći?

PISANJE

Treba vam sadržaj za web stranicu, društvene mreže, katalog ili e-book?

Ako vam treba kvalitetan sadržaj za vašu web stranicu, onaj koji će čitaoci razumjeti i koji će dovoditi čitaoce na vaš web – javite mi se.

Tu sam i ako vam treba neko ko će osmisliti sadržaj za vaše društvene mreže, kataloge ili e-knjigu koju želite ponuditi svojim čitaocima.

OBUKA – PREDAVANJA

Obuka za pisanje bloga (poslovnog ili ličnog), korištenje društvenih mreža i komunikaciju na internetu

Možda biste voljeli sami kreirati svoju komunikaciju ili pisati blog, ali ne znate odakle da krenete i treba vam neko ko će vas usmjeriti i naučiti osnovne stvari?

U proteklom periodu sam već na blogu podijelila dosta svojih znanja u tekstovima ili e-knjigama. Održala sam i nekoliko obuka/predavanja za pisanje bloga. Međutim – neko više voli komunikaciju 1 na 1 i postavljanje pitanja. I u tom slučaju nema problema.

SAVJETOVANJE

Želite ispričati svoju priču – o sebi ili onome što radite, o svojim proizvodima i kompaniji, a ne znate kako?

Mogu vam pomoći u pronalaženju najboljeg načina za to. Dostupna sam i za konsultacije o vašim projektima, te po pitanju komunikacije na internetu – od kreiranja strategije do njene realizacije. Konsultacije mogu biti online, a u zavisnosti od lokacije i uživo. Slobodno mi se javite da se dogovorimo.

Ukoliko imate prijedlog za saradnju ili pitanje u vezi sa mojim uslugama, kontaktirajte me putem e-maila – hanakazazovic (@) gmail.com


 

A ako vam se dopada moj rad i želite ga podržati donacijom,

to možete učiniti putem PayPal-aiznosom po želji.Ukoliko želite postaviti automatski mjesečni doprinos putem PayPala, to možete učiniti klikom na neki od banera ispod.X