Autorica: Hana Kazazović

Podcast je online i možete ga poslušati u nastavku.

U ovoj epizodi sam pričala na temu digitalnog minimalizma, teme koja mene okupira i načina na koji pokušavam (i prilično uspijevam) živjeti u ovom digitalnom vremenu. To se prije svega odnosi na korištenje društvenih mreža i interneta.

Osim ove teme, kratko sam se osvrnula i na knjigu “Huzur” Martine Mlinarević, zato što sam u četvrtak bila na njenoj promociji u Brezi, pa mi se ponovo vrti po rukama i to me inspirisalo da i o njoj kažem nekoliko riječi.

Inače će ovi osvrti na knjige biti redovna stavka u podcastima jer – kako da izostavim iz njih taj dio svog života kad obožavam čitanje? :D

Linkovi za tekstove koji se spominju u podcastu
Sviđaju ti se moji sadržaji i želiš podržati rad Cyber Bosanka bloga? Klikom na baner saznaj kako :)

Prijavi se na mailing listu “Cyber Bosanke” u kojem ne češće od jednom sedmično pišem pregled na objavljene sadržaje i dijelim neka svoja zapažanja i interesantne linkove? Upiši email adresu ispod :) A kako izgleda možeš vidjeti ovdje
Kako vam mogu pomoći?

2 COMMENTS

  1. Podcast je super. No, izgleda da ti montaža zvuka nije baš poznata. Ubrzano govoriš i to je pomalo iritantno.
    Ništa strašno. Uvijek se sve može popraviti :)
    Sretno u daljem snimanju :)

    • Hvala puno :)
      Nije toliko ni do montaže koliko do mog govorenja. Dok nisam počela montirati nisam ni primijetila koliko puta mogu iskoristiti one poštapalice i razne druge uzdahe, odnosno sve ono što smeta, pa sam to pokušala izbaciti koliko god može i dobila ovo ubrzano. Moram poraditi na svemu tome definitivno i nadam se da ću uspjeti poboljšati cjelokupni dojam :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.