Autor: Hana Kazazović

Pri izboru knjige “Vidi me” autora Nikolasa Sparksa mi je presudno bilo to što je on napisao knjigu “The Notebook” koju nisam u stvari čitala, ali jesam gledala film :D A kako je knjiga uvijek bolja od filma računala sam sa tim da je i ta knjiga odlična pošto mi se film prilično dopao.

Onda sam uzela u ruke ovu knjigu od preko 500 stranica i pročitala je za 2 dana – jer je takva da se baš brzo čita, a drži pažnju jer je prilično neizvjesna i napeta. To je knjiga po kojoj će možda takođe nekad biti snimljen film, jer tu ima i ljubavi, ali i te krimi napetosti, i baš podsjeća na triler filmove koji vas drže u neizvjesnosti do samog kraja.

Idealna baš da se na nekoliko sati isključite iz svakodnevnice i ugodno zabavite, jer Nikolas očito zna kako napisati knjigu koja će vas zabaviti i odmoriti.

Što se tiče radnje, ukratko – dovoljno je ovo što piše na zadnoj stranici knjige, da ne prepričavam detaljnije jer će vam onda čitanje biti dosadno.

Knjigu poklanjam, kao i do sada.

Način da osvojite knjigu je pisanje komentara na Facebook stranici, ispod posta. Ukoliko je želite, komentare pišite na post – link ovdje do četvrtka (12.01.2017.) u 12 sati. Ja ću onda random metodom jednog dobitnika izabrati i dobiće ovu knjigu :)

Za sve ostale koje zanima knjiga – Lagunine knjige se mogu kupiti u knjižarama Kultura u Banja Luci, Tuzli i Sarajevu. Takođe, knjige mogu da se kupe i preko sajtova www.laguna.rs iwww.delfi.rs