Autor: Hana Kazazović

Objavila sam novi video osvrt, ovaj put o knjizi “Big Magic” autorice Elizabeth Gilbert. Ono što nisam navela u knjizi jeste da sam upravo njom potaknuta krenula sa snimanjem ovakvih osvrta, jer mi je razriješila neke strahove i oslobodila me dilema koje su me kočile.

Komentare na video možete pisati i ovdje, nisam ih ostavila otvorenima na YouTubeu jer ne mogu da upratim sve kanale na kojima se nalazim :)

Kako vam mogu pomoći?

6 COMMENTS

  1. Interesantno mi je ovo rečeno za ideje. Meni se često desi da mi neke stvari, o kojima se pitam u toku dana, budu objašnjene u roku od 24 časa. To se upravo desilo sa ovim tvojim tekstom. Radila sam na jednoj ideji koja je prihvacena a ja sam ae celo vreme pitala da li sam izmislila toplu vodu i koliko će se to nekome dopasti ili ne. Toliko o strahovima i onome da mi nismo kreativni. Zapravo je samo bitno napraviti nešto malo drugačije na osnovu onoga poznatog ili jednostavno upakovati na najlepši način. Možda od moje ideje ne bude ništa, jer zahtijeva odredjenu podrsku koju nemam. Alu mi je drago da jos uvijek umijem “osluskivati sebe”. Veliki pozdrav i hvala ti za jos jedan video.

  2. Divan video, baš mi se dopada. Poruke su baš korisne, slažem se potpuno i pronalazim se u strahovima koje su objasnjeni. Cesto nesto ne uradim bas iz razloga jer mislim da nece biti dovoljno dobro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.