Autor: Hana Kazazović

Neću vam puno pisati o ovoj knjizi jer sam glavne utiske sumirala u videu koji sam snimila i koji možete pogledati u sklopu ovog teksta (u kojem takođe konačno objašnjavam i zbog čega videa snimam u crvenoj rolci).

Reći ću samo da je radoznalost bila presudna da uzmem ovu knjigu, jer sam željela vidjeti zašto je toliko popularna. I pretpostavljam da ja nisam ciljna publika jer nisam u njoj pronašla puno toga meni zanimljivog. Biće da sam ostarila jer prosto, ovo nije knjiga u kojoj imate puno toga za čitati, a nije mi ni pretjerano zabavna. Vjerovatno je da sam promašena publika jer nema logike da se tolikom svijetu sviđa a meni ne :)

U svakom slučaju, mislim da će se sigurno više svidjeti mlađim osobama. Ja imam ovaj primjerak koji poklanjam, pa pozivam sve vas koji biste željeli imati ovu knjigu da ostavite komentar ispod teksta.

Komentare pišite ispod ovog teksta do četvrtka (18.2.) u 12 sati. Ja ću na osnovu komentara odabrati osobu kojoj ću knjigu poslati (a možda bude sreće i lično uručiti).

Za sve ostale koje zanima knjiga – Lagunine knjige se mogu kupiti u knjižarama Kultura u Banja Luci, Tuzli i Sarajevu. Takođe, knjige mogu da se kupe i preko sajtova www.laguna.rs i www.delfi.rs

 

photo 2

Laguna Knjige o kojima se priča
Objavu teksta podržala Laguna.rs, u skladu sa pravilnikom o reklamiranju na blogu


Kako vam mogu pomoći?

9 COMMENTS

 1. Voljela bih pročitati knjigu, pratim i pozdravljam vaš rad. Kao dvadesetogodišnjakinja pronalazim u Vama uzora i definitivno nekog koga rado preporučujem. :)

 2. Juhuuu, Parižanka!

  Sasvim (sadržajno) očekivana recenzija. Inače su stvari oko kojih se danas pravi fama prosječne i više stvarane da budu lijepe na oko, nego sadržajno kvalitetne. Što je žalosno, ali šta da se radi.

  Ja sebi uvedoh pravilo “pročitaj 5, kupi 1”, tako da sada čini mi se nikada neću dočekati nju. Žao mi da traćim tu 1 šansu na nešto naah pored 300+ djela (bukvalno) na mojoj listi želja. A, opet, želja da zavirim u nju je i dalje veeeeelika. :(

 3. Hvala za preporuku knjige, potražit ću je. A što se tiče videa i crvene rolke- razmišljamo isto. Mene nije naveo Jimmy Fallon na tu ideju, nego Mark Zuckerberg ;) pročitala sam u jednom intervjuu zašto oblači uvijek istu robu- da ne gubi dragocjeno vrijeme ispred ormara. I ima pravo. Obucimo ono u čemu se osjećamo udobno. A da će narod komentirati – hoće, samo i odustat će jednom kad mu dojadi.
  Usput, crvena ti lijepo stoji :)
  LP

 4. Rolka je ok,mozda samo dodati modni detalj u vidu Frkija i Lakija :),vazno je sta nam prenosite a to je uvek zanimljivo. Samo nastavite.

 5. Ovaj put knjiga ide Lili, metodom slučajnog odabira uz pomoć random.org stranice. Meni je uvijek žao što nemam mogućnost nagraditi sve komentare i to mi je uvijek najteže izabrati, pa sve češće posegnem za pomagalom za baš taj, nepristrasni, slučajni izbor.
  Hvala svima koji komentarišete, nadam se da će mi SveMir pomoći u želji da bar sve nagradim sa po jednom knjigom u budućnosti.

 6. Upravo sam pročitala knjigu, i nije me se dojmila, ni najmanje. Čitala sam prije par godina knjigu o odgoju pariške djece, nadala sam se da ide i ova možda u tom smjeru, ali ne mogu je svrstati ni u neko lagano štivo, prva pomisao bila je da sam mogla vrijeme na nešto korisnije utrošiti :D
  Ona jedna tvoje zvjezdica je opravdana

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.