Autor: Hana Kazazović

Neću vam puno pisati o ovoj knjizi jer sam glavne utiske sumirala u videu koji sam snimila i koji možete pogledati u sklopu ovog teksta (u kojem takođe konačno objašnjavam i zbog čega videa snimam u crvenoj rolci).

Reći ću samo da je radoznalost bila presudna da uzmem ovu knjigu, jer sam željela vidjeti zašto je toliko popularna. I pretpostavljam da ja nisam ciljna publika jer nisam u njoj pronašla puno toga meni zanimljivog. Biće da sam ostarila jer prosto, ovo nije knjiga u kojoj imate puno toga za čitati, a nije mi ni pretjerano zabavna. Vjerovatno je da sam promašena publika jer nema logike da se tolikom svijetu sviđa a meni ne :)

U svakom slučaju, mislim da će se sigurno više svidjeti mlađim osobama. Ja imam ovaj primjerak koji poklanjam, pa pozivam sve vas koji biste željeli imati ovu knjigu da ostavite komentar ispod teksta.

Komentare pišite ispod ovog teksta do četvrtka (18.2.) u 12 sati. Ja ću na osnovu komentara odabrati osobu kojoj ću knjigu poslati (a možda bude sreće i lično uručiti).

Za sve ostale koje zanima knjiga – Lagunine knjige se mogu kupiti u knjižarama Kultura u Banja Luci, Tuzli i Sarajevu. Takođe, knjige mogu da se kupe i preko sajtova www.laguna.rs i www.delfi.rs

 

photo 2

Laguna Knjige o kojima se priča
Objavu teksta podržala Laguna.rs, u skladu sa pravilnikom o reklamiranju na blogu